Tuesday, April 14, 2009

Thinstall - Make Your Own Portable Apps


yeah software ini untuk korang buat sesuatu programe atau software menjadi portable sofware...
tapi aku tak tau camner nak guna...
so lepas nih korang download and tahu guna jgn lupa ajar aku nih...
hehehe...
download link here...

Download


dont forget to thanks :)

4 comments:

  1. senang ek..
    kalau gitu terror la kekentang nih...

    ReplyDelete
  2. erm ader jgak lah kentang wat... erm bende nie senang jek... care die first bukak thinstall tuh... pastu pi kat capture installer.. pastu minimizekan.. and then cari aper2 installer yang kite nak portablekan.. contoh mcm installer firefox ker aper ker... mase die nak capture tuh.. kite install jek aper2 software yang kite nak wat..
    klu die dah dapat capture... pastu pilih jek lah portable mcm maner nak wat sama ade portable usb or portable komputer.. pastu build.. and then siap.. trus leh pakai.. hehehe klu nak yang kentang punyer bleh jek kentang upkan kat blog kentang nanti.. hehe

    ReplyDelete
  3. boleh tahan ko nih ek...
    thank you thank you..
    nanti aku cuba...
    upkan aja kentang...
    nanti ku g check

    ReplyDelete